divendres, 30 de març del 2012

MA Euskadi

Amb l'scrap he après que no es llença (quasi) res. I aquesta n'és una mostra: amb les restes d'haver fet un MA, vaig fer un altre MA (ideal per a fotos 11 x 14) d'un viatge a Euskadi que vaig fer fa moooooolts anys.







dimecres, 28 de març del 2012

MA Montmeló

A mitjan d'any vaig arreplegar alguns calendaris de sobretaula que ja havien quedat una mica caducs, i els vaig passar a millor vida:








Un bon record per al regal que va tenir el meu marit quan va fer 30 anys!

dimarts, 27 de març del 2012

Minillibreta Àngels

Van acomiadar una molt bona companya de feina i vaig voler fer-li un detallet. A banda d'un miniàlbum desplegable d'alguns dels moments que havíem compartit, li vaig fer aquesta llibreta:




La flor està feta amb un troquel de la Big shot amb cartró dels pacs de iogurt folrat d'una pàgina d'un llibre antic, amb les vores pintades amb Distress Broken China. El tag està envellit amb Distress Vintage Photo. La papallona la vaig troquelar amb dos papers diferents i vaig enganxar la de sobre a la de sota només pel mig, així fa un efecte d'ombra.

Actualització: aprofito per apuntar-me al concurs "Libretas a go go" de l'Aurora, de ConHilos.

dilluns, 26 de març del 2012

Salsa romesco

Aquest hivern ja hem fet tres calçotades. Com que a mi les coses fetes no m'agraden, em vaig decidir a provar de fer romesco (sempre sóc a temps d'anar al súper a comprar-ne de fet). La veritat és que no n'havia fet mai, però vaig trobar una recepta meravellosa, encara que he hagut d'esbrinar jo per a quants calçots és.

Romesco (per a uns 100 calçots)
Ingredients:
- 3 tomàquets escalivats pelats
- 1 cabeça d'alls escalivada pelada
- 3 nyores (cal deixar-les en remull unes hores abans)
- 200 g d'avellanes
- 150 ml d'oli d'oliva
- 40 ml de vinagre de xerès
- 200 ml d'aigua
- un pessic de sal i de pebre

Preparació:
Agafem els tomàquets, els alls, la carn de la nyora i les avellanes i ho triturem amb la batedora. Quan estigui força batut, hi afegim l'aigua, el vinagre, la sal i el pebre i ho batem una mica més. Finalment, hi anem afegint l'oli de mica en mica.


(A la foto no té gaire bona pinta perquè ja hi havíem sucat uns quants calçots, però estava boníssim.)

diumenge, 25 de març del 2012

MA bon voyage

El primer MA (miniàlbum) que vaig fer, organitzat per Imagina't Scrap, va tenir un entorn molt original: La Marquesina de Sant Feliu de Guíxols. I una professora genial, la Vicky Théroux.
El tema que vaig triar va ser els viatges:










dissabte, 24 de març del 2012

LO casament

El meu primer LO, seguint una plantilla d'Scrapbook Magazine, va ser d'algunes fotos del meu casament. Vaig treballar una nova tècnica: l'embossing.
Aquest va ser el resultat:

divendres, 23 de març del 2012

Enquadernació japonesa

Fa vuit o nou mesos vaig descobrir l'scrap. I aquest va ser el primer taller al qual vaig assistir: enquadernació japonesa, a càrrec d'Entre Papers.